Het ChildCare Panel | Marketing voor Kinderopvang

Het ChildCare Panel is een krachtige tool waarmee een kinderopvangorganisatie zelf een profiel kan beheren die zichtbaar is op de website van First Steps First. Zo kan een locatie zelf teksten wijzigen, statistieken van bezoekers inzien en reageren op aanvragen en oproepen. In het Dashboard vind je real-time de resultaten van de locaties over de afgelopen maanden. Verder beheer je alle locaties met 1 account. Het ChildCare Panel biedt een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken van locaties op de website van First Steps First.

Hoe krijg je toegang tot het ChildCare Panel?

Alleen leden van First Steps First hebben toegang tot het ChildCare Panel en hebben daarmee inzicht in de resultaten en aanvragen van ouders/verzorgers. Locaties kunnen eenvoudig worden aangemeld via ontdek.firststepsfirst.nl/aanmelden. Wanneer je een locatie hebt aangemeld voor First Steps First zal deze zo snel mogelijk in de behandeling worden genomen door één van onze medewerkers. Vervolgens ontvang je de inloggegevens voor het ChildCare Panel en heb je toegang tot de gegevens.

Het Dasboard

Wanneer je inlogt op het ChildCare Panel kom je direct terecht in het Dashboard. Hier vind je informatie over de prestaties van jouw locatie(s) op de volgende punten: een klik op ‘Toon telefoonnummer’, een klik op ‘Plekje aanvragen’, een klik op ‘Rondleiding aanvragen’, een klik op de link naar de website van de opvanglocatie en het aantal bezoekers op een profiel.

Locaties

Onder het kopje “Locaties” vind je alle benodigde informatie over de profielen van de locaties in één overzicht. Profielen kunnen eenvoudig worden ingezien en aangepast. Voor locaties zijn er twee opties: “Bewerken” of “Bekijken”.

Oproepen

Onder het kopje “Oproepen” vind je alle oproepen die zijn gedaan door ouders/verzorgs van kinderen die op zoek zijn naar opvang in de buurt. Wanneer je lid bent van First Steps First kun je direct de gegevens inzien van de betreffende ouder/verzorger en in contact komen om een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een rondleiding.

Aanvragen

Onder het kopje “Aanvragen” vind je alle aanvragen voor plaatsingen van ouders/verzorgers voor jouw locaties. Via deze tool kom je in contact met hoogwaardige potentiële klanten.

Rondleidingen

Onder het kopje “Rondleidingen” vind je een overzicht van aanvragen die geplaatst zijn door ouders/verzorgers voor rondleidingen bij jouw locaties.

Overzichtelijk in het ChildCare Panel en per mail

Om er zeker van te zijn dat je geen oproepen en/of aanvragen van potentiële klanten mist vind je alle gegevens terug in het ChildCare Panel én sturen we je dit ook toe per mail.

 

Deelnemen aan FsF

Bereik de ouders van nu