Gefeliciteerd met de aanvraag! Een ouder heeft uit alle locaties van Nederland gekozen om een aanvraag in te dienen bij jullie kinderopvang. Maar wat houdt deze aanvraag precies in?

 

Wat betekent deze mail?
Via de website van First Steps First heeft een ouder/verzorger verschillende kinderdagverblijven en/of buitenschoolse opvanglocaties vergeleken op ligging, faciliteiten, kwaliteit en prijs. Vervolgens heeft hij/zij besloten om bij jullie kinderopvang een aanvraag te doen voor een rondleiding of plaatsing.

 

Waarom ontvang je deze aanvraag?
Op de website van First Steps First staan alle kinderopvanglocaties (KDV & BSO) van Nederland die geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang. Jullie locatie heeft daarmee (samen met 14.000 andere locaties) een vermelding op de website van First Steps First met daarop de contactgegevens.

 

Hoe kom je in contact met deze ouder?
Wanneer een ouder/verzorger een aanvraag plaatst via First Steps First ontvangt de locatie/organisatie een mail met hierin de beperkte gegevens van een ouder/verzorger. Mocht je contact willen opnemen met de betreffende ouder/verzorger dan dient er een account aangemaakt te worden op First Steps First.