Gebruiksgemak voor ouders | Marketing voor Kinderopvang

Gemak & informatief

Ouders maken gebruik van First Steps First omdat het gebruiksvriendelijk is en aan de hand van onze tips en adviezen meer kennis in huis halen over kinderopvang.

Gemak

Ouders zoeken in de buurt

 

Ouders zoeken eenvoudig naar welke soort opvang zij op zoek zijn op basis van straatnaam, postcode of plaatsnaam.

Gemak

Vergelijk locaties

Ouders geven eenvoudig hun wensen en voorkeuren aan.

Opvangsoorten

Ouders geven specifiek aan of ze opvang nodig hebben voor de gehele dag, ochtend of middag. Bij buitenschoolse opvang geven zij aan of ze voorschoolse en/of naschoolse opvang nodig hebben.

Inbegrepen in uurtarief

Ouders geven aan of ze binnen het uurtarief van een locatie bijvoorbeeld niet zelf luiers wensen mee te nemen.

Overige filters

Ouders geven ook hun voorkeur aan voor bijvoorbeeld een groepsindeling, meertalige begeleiding of speciale zorg. Als organisatie kun je daarom makkelijk in de spotlight komen indien een ouder op zoek is naar opvang gespecialiseerd in bijvoorbeeld sport of natuur.

Gemak & Informatief

Ouders kiezen voor sfeer

De aangesloten kinderopvang organisaties kunnen doormiddel van een persoonlijk profiel de geïnteresseerde ouders kennis laten maken met de opvang locatie.

 • Sfeerimpressie

  Zo kunnen ouders een sfeerimpressie krijgen van de locatie aan de hand van afbeeldingen, 360graden tour en een video.

 • Waar onderscheid de locatie zich in

  Met een gepersonaliseerd verhaal en de aanwezige faciliteiten kan een kinderopvang locatie vertellen waar zij zich in onderscheiden.

 • Beoordelingen

  Hoe ervaren andere ouders een locatie? Bezoekers kunnen een impressie van een locatie krijgen door de ervaringen van andere ouders te lezen of te delen.

 • Locatiegegevens

  Mocht de ouder een vraag hebben aan een desbetreffende locatie of direct telefonisch zijn opvang willen regelen is het direct mogelijk om telefonisch contact op te nemen of de website van de kinderopvang organisatie te bekijken.

Gemak

Benodigde opvang samenstellen en bruto/netto maandlasten berekenen

Ouders kunnen gemakkelijk hun benodigde opvang samenstellen en direct uitrekenen wat hun bruto en netto maandlasten zijn. Vervolgens vragen zij direct vrijblijvend een rondleiding of plaatsing aan.